Nyári nyitvatartás:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd, Szerda, Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00
Szombat, Vasárnap: ZÁRVA 

- Csomagküldési árak 490 Ft-tól!*
*továbi információ a Szállítás menüben
- Átlagos elkészítési idő: 1 munkanap*
*a készletek és a rendelés volumenétől függően 

 

Segítség, gyakran ismételt kérdések

Mi az Extrem Copy? Mit kínál nekem?

Az Extrem Copy egyedi ajándékokat és reklámtárgyakat készít fényképpel, szöveggel vagy más egyéb képekkel is mint pl. rajzok, logók, egyéb ábrák. Fő profilunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően elkészíteni a megrendelt terméket. Vállaljuk az 1 darabostól a több száz vagy akár ezres tételszámú megrendeléseket is. Ha kérdése van, bátran forduljon hozzánk, mi szívesen segítünk.

Az oldal helyes működéséhez szükséges feltételek. Milyen böngészőt használjak?

Weboldalunk egyes elemei/funkciói a régebbi böngészőkben (pl.: internet explorer 7 vagy ettől régebbi) előfordulhat, hogy nem működik megfelelően vagy meg sem jelenik. Mindenképpen javasoljuk, hogy használjon új böngészőt, gondoskodjon róla, hogy naprakész verziója legyen telepítve a gépére. Általunk javasolt böngészők: Firefox, Google Chrome vagy az Internet Explorer legújabb változata.

Képekkel kapcsolatos tudnivalók

Annak érdekében, hogy a terméket a legjobb minőségben tudjuk elkészíteni elengedhetetlen a jó minőségű kép használata. Homályos, szemcsés, zavaros, sötét vagy kis méretű képekkel nem lehet megfelelően dolgozni, az elvárt minőséget nem tudjuk biztosítani és ezért a felelősséget sem vállaljuk. A kép kiválasztásakor mindig ügyeljen arra, hogy az szép tiszta és éles legyen. Fényképezéskor figyeljen a fényviszonyokra, lehetőleg világos helyen fotózzon és ha van rá mód, ne ablakkal szembe! Használjon vakut, ha félhomályban vagy sötétebb helyen fényképez! Ha a kép minőségével kapcsolatban bizonytalan vagy  nem tud dönteni több kép közül, hogy melyik mutatna szebben a terméken, akkor küldje el nekünk e-mailben és segítünk.

A megrendelő felületen csak jpg, png és gif gép feltöltésére van lehetőség.

Digitális képek
A felbontás 300 dpi vagy annál nagyobb legyen. Általában azt szoktuk javasolni, hogy ha felnagyítja a képet legalább teljes képernyőre (nem a mobil telefonon!) és még úgy is szép, nem szemcsés, akkor az nagy valószínűséggel jó lesz.

Papírképek
Személyes megrendelés esetén papírképet is hozhat. A papírkép lehetőleg fotólaborban előhívott kép legyen. Újságból kivágott, vagy otthon kinyomtatott képekkel nem tudunk olyan szépen dolgozni mint a fotólaborossal.

Más képek, ami nem fotó
Más típusú (pl.:vektorgrafikus) ábrákat, rajzokat is küldhet. Ezek típusáról és formátumáról a megrendelés előtt érdeklődjön!

Képek kezelése
A képeken ha szükséges, a színkorrekciót, sötétítést/világosítást, akár szélek, illetve egyértelműen fölösleges részek levágását elvégzünk. Ezen korrekciók eredményessége természetesen a képtől, a vágások szükségessége pedig a választott ajándéktárgyra kerülő nyomat alakjától és méretétől függ.
Kimondottan rossz minőségű képeken a színkorrekciók sem segítenek!

Hogyan tudok rendelni? Több rendelést is leadhatok?

Megrendelését többféle módon is leadhatja. Személyesen üzletünkben, oldalunkról a megrendelőlap kitöltésével és e-mailben. Telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni!

Személyesen üzletünkben
A Kapcsolat->Elérhetőség menüre kattintva megjelenő lapon megtudhatja a nyitvatartási időt, térképet és egyéb kapcsolatfelvételi lehetőségeket.

Az oldalunkról a megrendelőlap segítségével
A termék lapján található "Megrendelés" gombra kattintva. A megrendelésről bővebb leírást talál a Segítség->Megrendelés menete menüpontra kattintva.

E-mailben
Ha a megrendelőlappal nem boldogul mert más típusú fájlt szeretne küldeni, speciális igénye van vagy esetleg a böngészőjében hibásan működik, akkor a megrendelését elküldheti e-mailben is. Ebben az esetben kérjük, hogy a lehető legpontosabban fogalmaza meg igényeit és a szükséges képeket, grafikákat, egyéb fájlokat is csatolja a levélhez. Az oldalunkon található e-mail üzenet küldővel nem tud csatolt fájlokat küldeni, ezért kérjük, hogy a megszokott levelezőjével küldje el rendelését e-mail címünkre! A megrendelés előtt kérjük olvassa el a képekkel kapcsolatos tudnivalókat is.

Több megrendelést is leadhat egymás után. Ha rövid időn belül (néhány óra esetleg egy napon belül) több rendelést is küld, a megrendelés feladója adataiból látjuk, hogy egyazon személy rendelte ezért egy megrendelésként kezeljük és igyekszünk egy időpontra teljesíteni. Postai szállítás esetén egy csomagban küldjük így nem kell többszörös postaköltséget felszámolnunk.

Van-e minimális rendelési mennyiség vagy összeg?

A megrendeléseknek nincs minimális mennyiségi vagy összeg korlátja. Akár 1db-ot is rendelhet. Sőt még az is előfordulhat, hogy a törzsvásárlóinknak nem kell fizetnie, mert a felhasznált pontok fedezik a megrendelés teljes összegét.
Ha még nem ismeri a törzsvásárlói programunkat, akkor a Törzsvásárlói program menüpontra kattintva olvashat róla. A törzsvásárlói programunkkal a visszatérő megrendelőinknek szeretnénk kedveskedni, kedvezményes árakat biztosítani.

A megrendelőn nem látok árat, honnan tudom, hogy mennyit fogok fizetni?

A megrendelőlapon és a kosárban nem írunk árakat. A termék lapján feltüntetett árak alapárak, az esetleges felárakat is megtalálja a termékleírásban. A megrendelt termék ára ettől eltérhet, ha kiegészítő szolgáltatást kér hozzá pl.: szöveg szerkesztése, több kép a terméken, egyedi igények, stb. Vagy lehet, hogy kevesebbet fizet, mert kedvezményt kap rá pl.: valamilyen kedvezmény, törzsvásárlói pontok felhasználása, stb. A megrendelés feldolgozása után, egy visszaigazoló e-mailben részletezve közöljük a pontos árat és csak ez után készítjük el a megrendelt termékeket.

Nagyobb mennyiségben szeretnék rendelni, úgy kapok árengedményt?

Igen, bizonyos mennyiség felett árengedményt adunk. A weboldalunkon feltüntetett árak néhány darabos árak. Egyes termékeknél mint például a fehér bögre vagy a kitűző, egy táblázatban fel vannak tüntetve a mennyiségi kedvezményes árakis. Nagyobb mennyiségű rendelés előtt kérjen árajánlatot e-mailben. A levélhez csatolja a szükséges képeket, terveket és írja meg a megrendelni kívánt mennyiséget is. Telefonon nem áll módunkban árajánlatot adni!

Hogyan fizethetek és hogyan vehetem át a megrendelt terméket?

A Megrendelőlap kitötésekor megjelölheti a fizetés és átvétel módját. E-mailben történő megrendelésnél kérjük írja le hogyan és mikor szeretné átvenni és fizetni. A visszaigazoló e-mailben leírjuk a pontos árat és az elkészülés idejét.

Átvétel módja
Személyesen átveheti üzletünkben vagy házhozszállítást kérhet. A házhozszállítási árakat a "Szállítás" menüben találja. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. Csomagszállítást kizárólag csak magyarországi címre tudunk vállalni! A kézbesítési idő a feladást követő 1-2 munkanap (jellemzően 1 munkanap).

Fizetés módja
Készpénzes fizetés: Személyesen átvételkor vagy házhozszállítás esetén utánvéttel fizeti ki készpénzzel vagy bankkártyával.
Előre utalásos fizetés: Banki átutalás, a termék elkészítését megelőzően. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés visszaigazolásakor e-mailben írjuk meg.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt termék?

Az esetek túlnyomó többségében másnapra elkészülnek.
A megrendeléseket igyekszünk minél hamarabb feldolgozni, elkészíteni és szükség esetén átadni a futárszolgálatnak. Az elkészítés ideje függ az egyidejűleg beérkezett megrendelt termékek számától és a raktárkészlettől is. Vannak időszakok mint például a karácsony, amikor az elkészítés idejő 3-4 munkanapot is igénybe vehet, de van olyan időszak amikor akár 1-2 óra múlva átvehető a kész termék. Minden esetben a visszaigazolásban leírjuk, hogy mikor készül el.
 

Egyedi igényem van amit a weboldalról nem tudok megrendelni

Ha az oldalunkról a megrendelő lapon nem tudja megrendelni a terméket, mert nincs olyan opció, akkor e-mailben rendeljen. Írja le részletesen az igényeit és csatolja a szükséges képeket, terveket.

Általam hozott tárgyra, alapanyagra tudnak nyomni képet, szöveget?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy hozott anyagra vállalunk-e nyomást. Nem minden esetben. Mindenképpen kérdezzen meg minket, hogy megoldható-e! Hozott kerámia, üveg, műanyag, stb. termékekre nem vállalunk nyomást! Az általunk biztosított termékek felületei speciális bevonattal vannak ellátva, így biztosítva kivitelezhetőséget, a kiváló minőséget és tartósságot.

Textil termékek
Hozott textilre bizonyos esetekben elvállaljuk a nyomást. Ilyen pl.: hozott pólók, rövidnadrág, sportmezek, stb nyomása.
Hozott ágyneműre, paplanhuzatra, stb nem vállalunk nyomtatást!
A hozott textilek nyomhatóságáról személyesen tudunk nyilatkozni a nyomandó ábra és az anyag ismeretében. A hozott színes anyagoknál előfordulhat, hogy a nyomáskor a színét engedi és átüt a nyomaton! Ezt előre nem tudjuk megmondani!

Használt ruhadarabra még ha az ki is van mosva, nem vállalunk nyomást! A hozott anyagokban keletkezett károkért elváltozásokért és a nyomat minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

Milyen minőségűek a termékek?

Igyekszünk a legjobb technológiákat alkalmazva jó minőségű alapanyagokkal dolgozni. Az általunk készített termékeken a képek jó minőségűek, tartósak. Előfordulnak esetek, igények, (pl. hozott textilre kép nyomása) melyeknél nem biztos, hogy tudjuk biztosítani az elvárt minőséget. Erről mindig őszintén tájékoztatjuk és esetleges alternatívákat kínálunk, melyekkel szebb és jobb minőséget tudunk produkálni.