Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói programunkkal elsősorban a visszatérő megrendelőinknek kívánunk kedveskedni.

A Vásárlói Kártya vásárláskor, megrendeléskor igényelhető. Kártyáját azonnal kézhez kapja, illetve szükség esetén postázzuk. A Vásárlói Kártya tulajdonosa minden vásárláskor pontokat kap a lentebb ismertetett számítási mód szerint. Csomagszállítás esetén a szállítási költség nem része a figyelembe vett összegnek.

Kérjük, hogy Vásárlói Kártyáját minden vásárlás alkalmával mutassa be, mert a pontok utólagos jóváírására nincs mód. Online rendelés esetén a kártya sorszámát a megrendelés folyamán az ennek megfelelő mezőben lehet majd megadni.

Vásárlói Pontok számítása a következő:

- Vásárlás listaáron: 100 Ft-onként 10 pont kerül jóváírásra
- Vásárlás kedvezményes/akciós áron: 300 Ft-onként 10 pont kerül jóváírásra

Egy kártyát többen is használhatnak, a tulajdonosa saját felelősségére kölcsönadhatja ismerősének, ezzel is több pontot gyűjtve magának vagy akár meglévő pontjainak felhasználására is jogosíthatja ismerőseit.

A Vásárlói Kártya tulajdonosa minden korábban összegyűjtött Pontjait árengedményre válthatja.

1 Vásárlói Pont = 1 Ft árengedmény.

A pontszámokat kizárólag listaáras vásárláskor lehet forintosítani, felhasználni. Mennyiségi kedvezménnyel vásárolt termékek illetve akciós ár esetén a pontszámok nem használhatók fel további kedvezményként (a kedvezmények nem halmozhatók). Ezen esetekben csak pont jóváírás lehetséges (300 Ft-onként 10 pont)

Vásárlói Kártyát igényelhet személyesen az üzletünkben, vagy internetes rendelés esetén a megrendelés elküldésekor.
Igényléskor az aktuális vásárlás pontjai jóváírásra kerülnek.

- Telefonon (kártyaszám+név azonosításával)
- Személyesen az üzletben (kártyaszám+név azonosításával)
- Email-ben (kártyaszám+név azonosításával)

Online rendeléskor, amennyiben megadod a kártya sorszámodat, a rendelést jóváhagyó emailben minden esetben megírjuk pontszámaidat is.

Ha időközben megváltoztak adataid (pl. cím, e-mail, telefonszám), gyors azonosítást követően bármikor kérheted azoknak módosításait telefonon, e-mail-ben vagy személyesen az üzletben.

A kártya esetleges elvesztése esetén, amennyiben szeretnéd, kártyapótlásra van lehetőség.
A pótláshoz az elvesztett kártyához tartozó név, cím, e-mail és telefonszám azonosítása szükséges.
Az elvesztett kártyát a rendszerből töröljük, a rajta lévő pontok átírásra kerülnek az új kártyára.
A kártya pótlásának díja: 500 Ft/db

Az Extrem Copy a kártyabirtokosok adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával tárolja és dolgozza fel. Az Extrem Copy a kártyával végrehajtott törzsvásárlói tranzakciók adatait saját üzleti tevékenysége színvonalának fejlesztése érdekében kiértékeli, de azokat semmilyen formában - sem részben sem egészben - külső felhasználó részére nem adja ki. A kártyához megadott adatokat nem nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel (pl. kártyainformáció).

Gyakori kérdések